بلاگ, راهنمای دریل شارژی

راهنمای خرید دریل شارژی

راهنمای-خرید-دریل-شارژی

دریل شارژی یک وسیله بسیار مهم و صنعتی برای مشاغل صنعتی و غیر صنعتی می‌باشد. این محصول با بهره‌مندی از باتری قابل شارژ، از سیم برق دائمی برخوردار نمی‌باشد و به عنوان وسیله‌ای سیار، در صنایع مختلف و حتی منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مطلب، با انواع دریل شارژی، برند‌های درجه یک و کاربرد‌های ویژه آن به طور کامل، آشنا خواهیم شد. برای مشاهده محصولات و خرید دریل شارژی از برترین برندها کلیک کنید

مشخصات فنی دریل شارژی

دریل یکی از وسیله‌هایی است که به کمک آن می‌توان سوراخ و حفره‌هایی با قطر و طول مختلف، ایجاد کرد. دریل‌ها در طول تاریخ، در نوع برقی و دستی به تولید رسیده‌اند. اما نسل جدید این محصولات با عنوان “دریل شارژی” استفاده از این محصول را بسیار جذاب‌تر کرده است. دریل شارژی، یک مدل از دریل برقی می‌باشد که از لحاظ ارگونومیکی و همچنین ساختاری، دارای تفاوت‌های ویژه‌ای است. این دریل، در قسمت ساختار فنی، از یک باتری با میزان آمپر مختلف استفاده می‌کند که قابلیت شارژ کردن را دارا است. از سیم در داخل پک این محصول، برای شارژ کردن دریل و به اصطلاح پر کردن باتری آن استفاده می‌شود. از این رو استفاده از این محصول، بدون اتصال سیم آن به منبع تغذیه برق، امکان‌پذیر است.

دریل های شارژی، ابعاد کوچکتری به نسبت دریل‌های برقی دیگر دارند. بنابراین استفاده از آن‌ها در محیط‌های باز، محیط‌های دارای فضای کوچک، محیط‌های بدون منبع تغذیه برق و… بسیار مناسب می‌باشد. این دستگاه‌ها نسبت به دیگر مدل‌های دریل برقی، از وزن بسیار سبک‌تری برخوردار می‌باشند. وزن سبک این محصولات، استفاده از آن‌ها را به عنوان دریل سیار فراهم می‌کنند. این دستگاه دارای اقلام منحصر به فردی می‌باشد که شامل باتری، کلید چپ گرد و راست گرد، سه نظام اتوماتیک، دیمر، مته، شفت و کلید تنظیم سرعت هستند.

کاربرد دریل شارژی

دریل های شارژی، مانند دیگر دریل های برقی و صنعتی، امکان ایجاد انواع سوراخ روی متریال‌های چوبی، فلزی، سنگی، بتنی و… را دارا هستند. این محصول با قابلیت منحصر به فردی که دارد (شارژی بودن) می‌تواند به عنوان محصولی برای باز و بسته کردن برقی انواع پیچ نیز به کار رود. این دستگاه‌ها دارای کلید تنظیم چپ گرد و راست گرد می‌باشند. کلید موردنظر می‌تواند با قابلیت گردش میله متحرک به راست و چپ، امکان بستن پیچ‌ها را نیز فراهم کند. این مورد با انتخاب یک سری مناسب برای دریل، قابل انجام می‌شود.

با این دستگاه، از انواع مته‌ها با سایز و جنس مختلف، جهت سوراخ کاری استفاده می‌شود. قدرت موتور مختلف این دستگاه‌ها، می‌تواند امکان سوراخ کاری متریال‌های سخت و ضخیم را تعیین کند. با این محصول می‌توان حفره‌هایی با قطر مختلف روی دیوار‌های سیمانی، گچی و حتی تخته‌های چوبی و‌ام دی اف ایجاد کرد. این امر باعث می‌شود که از محصول موردنظر در صنعت نجاری، تولید مبلمان و کابینت، برق کاری، لوله کشی، تأسیسات و… استفاده کرد.

استفاده از دریل های شارژی به عنوان دریل سیار برای صنعت گرانی که در طول روز، نیاز به فعالیت در محیط‌های مختلف دارند، مناسب است. این افراد از حمل دریل‌های برقی سنگین همراه با سیم، راحت می‌شوند و تنها با شارژ کردن دریل برقی، می‌توانند از مزیت عالی آن در فعالیت‌های خود استفاده کنند. از دریل های شارژی در منازل هم می‌توان استفاده می‌شود. در منزل، نیاز به سوراخ کردن دیوار برای نصب تابلو، اکسسوری‌های خانگی و حتی پرده وجود دارد. برای زخمی نکردن دیوار‌ها و همچنین استحکام بالای اتصال میخ یا پیچ به دیوار، باید سوراخ کاری با دریل انجام شود. دریل های شارژی با سبک و قابل حمل بودن، بهترین گزینه برای مصارف خانگی می‌باشند.

انواع دریل شارژی

انواع دریل های شارژی

دریل های شارژی با توجه به نیاز صنعتگران، در مدل‌های مختلفی طراحی و به تولید رسیده‌اند. مدل‌های مختلف این محصول در بازار صنعتی، دارای تفاوت‌های ساختاری، کارکردی و ظاهری هستند که در ادامه به انواع مختلف آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

  • دریل شارژی ساده و ضربه‌ ای

به طور کلی از لحاظ کارکردی، دریل های شارژی به دو نوع ساده و ضربه‌ای تقسیم می‌شوند. نوع ساده این محصول، امکان سوراخ کاری و همچنین باز و بسته کردن پیچ‌های مختلف را دارد. اما دریل ضربه‌ای، در کنار سوراخ کاری و باز و بسته کردن پیچ، دارای حالت ضربه‌ای نیز می‌باشد. اعمال ضربه به پیچ یا سطح موردنظر، بدون نیاز به فشار آوردن به محصول در استفاده از آن، از مزیت دریل شارژی ضربه‌ای می‌باشد.

  • دریل شارژی معمولی و براشلس

دریل های شارژی از لحاظ ساختار فنی به دو دسته معمولی و براشلس تقسیم می‌شوند. نوع معمولی این دستگاه دارای زغال می‌باشد که در تماس با کالکتور، انجام فعالیت تعریف شده برای محصول را امکان‌پذیر می‌سازد. نوع براشلس این محصول، به جای استفاده از زغال در ساختار فنی دستگاه، از آهنربا بهره گرفته است. انرژی الکتریکی که از باتری دستگاه تولید می‌شود، توسط آهنربای موردنظر به انرژی مکانیکی تبدیل می‌شود و انجام فعالیت سوراخ کاری و پیچ کاری را برای دستگاه ممکن می‌سازد. دریل‌های براشلس دارای سرعت، گشتاور و قدرت سوراخ کاری بهتری نسبت به دریل های معمولی می‌باشد.

  • دریل شارژی گیربکسی

در مدل‌های مدرن این محصول، از کلید تنظیم سرعت و قدرت استفاده شده است. به عبارت مدل گیربکسی، در دو حالت “سرعت کم و قدرت زیاد” و “سرعت زیاد و قدرت کم” فعالیت خود را انجام می‌دهد. استفاده از هر یک از حالت‌های موردنظر با فشردن یک کلید روی دستگاه، قابل انجام است. به دریل‌های گیربکسی در بازار صنعتی، دریل‌های دو سرعته نیز می‌گویند.

بهترین برند‌های دریل شارژی

برند‌های دریل موردنظر، تأثیر مستقیمی در روند فعالیتی و ساختار عملکردی این دستگاه دارد. برند‌های ایرانی و خارجی متعددی به تولید مدل‌های مختلف دریل هایی در نوع شارژی می‌پردازند که کیفیت ساختاری مختلفی را برای دستگاه ایجاد می‌کنند. در حال حاضر بهترین برند‌های خارجی این دستگاه شامل برند بوش، برند دیوالت، برند ماکیتا، برند رونیکس و برند میلواکی می‌باشند. محصولات این برند‌ها، دارای میزان رضایت بالاتری در بازار جهانی هستند و کیفیت ساختاری بسیار عالی را به نمایش گذاشته‌اند.

بهترین مدل های دریل شارژی

دریل های شارژی برند‌های خارجی، دارای مدل‌های مختلفی هستند که بهترین نوع این مدل‌ها از نظر کارکرد و کیفیت به عبارت زیر می‌باشند:

  • دریل شارژی رونیکس

آخرین مدل دریل برند رونیکس، در نوع گیربکسی و دوحالته می‌باشد و از باتری لیتیومی باکیفیتی بهره‌مند است. قفل سویچ دارد و از قابلیت چرخش راست گرد و چپ گرد برخوردار می‌باشد. بهترین مدل‌های این برند “مدل ۸۰۱۲” و “مدل ۸۸۱۲” می‌باشند.

  • دریل شارژی بوش

این نوع دریل در مدل‌های جدید، دارای عملکرد راست گرد و چپ گرد می‌باشد و با داشتن دکمه کنترل سرعت، سرعت چرخش قابل تنظیمی دارد. از موتور بسیار هوشمند و پیشرفته‌ای برخوردار است و با توجه به دارا بودن چراغ ال‌ای دی، برای کار در محیط‌های تاریک پیشنهاد می‌شود. بهترین مدل‌های این برند “GSR 1000 Professional” و ” چکشی GSB 120-LI” می‌باشند.

  • دریل شارژی ماکیتا

این نوع از دریل با بهره‌مندی از سیستم گردش تک جهت و راست گرد و چپ گرد، کارکرد فوق‌العاده‌ای دارد. از سه نظام اتوماتیک برخوردار می‌باشد و گیربکس دو سرعتی آن، عملکرد فعالیتی آن را کامل می‌کند. امکان تنظیم میزان سرعت مدل‌های جدید دریل ماکیتا، مورد رضایت مصرف‌کنندگان آن قرار گرفته است. بهترین مدل‌های این برند “مدل ۸۲۷۱DWAE” و “مدل ۸۲۸۱DWAE” در نوع چکشی می‌باشند.

  • دریل شارژی دیوالت

مدل های جدید برند دیوالت، دارای ولتاژ متغیری می‌باشند که انتخاب را برای خریداران تخصصی‌تر می‌کنند. از قابلیت کنترل سرعت برخوردار هستند و سیستم گردش تک جهته و چپ و راست را دارا می‌باشند. همچنین از قفل سویچ نیز برخوردار هستند. بهترین مدل‌های این برند “مدل DCD796P2” و “مدل DCD776S2” در نوع چکشی پیچ گوشتی می‌باشند.

تفاوت دریل شارژی با دریل های برقی

دریل های برقی با داشتن موتور قدرتمند، امکان دریافت جریان برق قوی‌تری را دارا است. از این رو انتظار برای کار طولانی مدت و بدون وقفه از دریل‌های برقی، یک انتظار معقول است. سوراخ کاری عمیق سطوح سخت و ضخیم فلزی و بتنی با دریل های برقی، با سرعت بیشتری نسبت به دریل های شارژی انجام می‌گیرد. دریل‌های شارژی با توجه به نوع باتری و میزان آمپری که دارند، جریان برق محدودتری را در اختیار نیروی مکانیکی قرار می‌دهند. در این صورت لازم است در هنگام استفاده از آن، فشار کاری زیاد و طولانی به دستگاه وارد نشود تا عمر دستگاه بیشتر باشد.

احتمال رخداد نوسانات برقی و تأثیر در ساختار سیستمی دستگاه در دریل‌ های شارژی وجود ندارد. بنابراین در محیط‌هایی که نوسان برقی زیادی وجود دارد، استفاده از نوع شارژی دریل بهترین گزینه است. اما دریل‌ها برقی با توجه به اینکه اتصال مستقیمی به جریان برق شهری دارند، احتمال سوختگی و عدم کارکرد آن‌ها، بسیار زیاد می‌باشد. دریل های شارژی، از سیم دائمی برای اتصال به برق استفاده نمی‌کنند، بنابراین به راحتی می‌توانند فعالیت سوراخ کاری را در هر محیطی انجام دهند. اما دریل‌های برقی با داشتن سیم رابط دائمی، در محیط‌های که منبع برق وجود ندارد و یا با منبع تغذیه برق فاصله زیادی وجود دارد، دارای محدودیت عملکردی هستند.

دریل های شارژی، امکان تعویض باتری را دارند و در صورت خرابی باتری آن‌ها، می‌توان با هزینه‌ای مناسب، باتری جدید را خریداری و استفاده کرد. اما دریل های شارژی در صورت داشتن مشکل در سیستم جریان برقی دستگاه، نیاز به هزینه بالایی برای تعمیر دارند. دریل های شارژی جدید با داشتن مکانیسم ضربه‌ای، نیازی به اعمال فشار در هنگام استفاده ندارند.

اما دریل‌های برقی از این مکانیسم برخوردار نیستند و باید در هنگام سوراخ کاری متریال‌های سخت، نیروی فشار زیادی به دستگاه توسط اپراتور وارد شود تا ایجاد حفره با حرکت رو به جلو همراه باشد. ایمنی جانی و مالی با استفاده از دریل های شارژی، بیشتر از دریل‌های برقی می‌باشد. اتصالات برقی، آتش سوزی، سوختگی و همچنین برق گرفتگی در هنگام کار با دریل برقی، احتمال رخداد بیشتری دارد، اما این میزان احتمالات موردنظر با دریل شارژی، صفر می‌باشد.

بهترین دریل شارژی

نکات طلایی قبل از خرید دریل شارژی

انتخاب مدل و برند دریل شارژی، هنگامی آسان می‌شود که توجه ویژه‌ای به ساختار فنی و کارکردی آن داشته باشید. ممکن است برند انتخابی شما، دارای بهترین عملکرد باشد اما نسبت به نوع فعالیتی شما، مناسب نباشد. در ادامه نکاتی ذکر می‌شود که می‌توانید با توجه به آن‌ها، دریل شارژی مناسب و باکیفیتی را تهیه کنید.

  • جنس بدنه محصول باید مقاوم به حرارت و ضربه باشد و از پوشش ضد لغزش برای عدم تحرک در هنگام کار طولانی مدت، برخوردار باشد.
  • طراحی ظاهری آن، در عین زیبا بودن، باید خوش دست باشد و برای استفاده طولانی مدت مناسب باشد.
  • به میزان قدرت و توان موتور دستگاه با توجه به نوع فعالیت صنعتی موردنظر توجه شود.
  • سه نظام دستگاه نسبت به آچاری یا اتوماتیک بودن، بررسی شود. (سه نظام اتوماتیک، کارکرد بهتری دارد. )
  • میزان سرعت چرخش دریل، بررسی شود و مدلی انتخاب شود که دارای بیشترین میزان سرعتی باشد.
  • محصول باید در وزن سبک و ابعاد مناسبی باشد
  • به قدرت باتری و میزان آمپر آن توجه شود، دستگاه باید دارای باتری سبکی باشد و به مدت طولانی‌تری شارژ نگه دارد. (باتری‌های لیتیومی بهترین نوع باتری می‌باشند. )
  • نسبت به نوع فعالیت، به گیربکسی یا ضربه‌ای بودن دریل شارژی توجه شود و نوع مناسبی از آن انتخاب گردد.
  • امکانات شرکتی یا برندی دستگاه، لوازم جانبی اصلی و یدکی آن بررسی شود.
  • باید کلید پاور و همچنین بلبرینگ‌ها دارای عملکرد ضد غبار باشند تا طول عمر مصرفی دستگاه بیشتر شود.
  • از نوع گارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه اطلاع کسب گردد.

خرید آنلاین دریل شارژی

خرید انواع دریل های شارژی، می‌تواند به صورت آنلاین و غیر حضوری نیز انجام شود. با انتخاب یک مرکز فروش آنلاین مناسب و معتبر، می‌توانید بهترین دریل در نوع شارژی را متناسب با نوع فعالیت مربوطه خریداری کنید. حتماً برای انتخاب مدل و برند دستگاه، با مشاوران فروش آنلاین، مشورت نمایید. مشاوران با توجه به تجربه طولانی که دارا هستند، می‌توانند نوع فعالیت شما را جویا شوند و مدل‌های مناسبی از این دستگاه را به شما پیشنهاد دهند. در این صورت انتخاب مدل محصول، هوشمندانه خواهد بود.

حتماً به مجوز‌های فعالیتی آنلاین مراکز فروش منتخب توجه کنید. این مجوز‌ها در صفحات اصلی یا فرعی سایت‌های فروش وجود دارند که اعتبار آن سایت را در عرضه محصولات اصل و اورجینال نشان می‌دهند. حتماً از فروشندگان آنلاین محصول، نحوه استفاده از دستگاه را جویا شوید. این کار قبل از نهایی کردن سفارش خرید، باید انجام شود، چون که می‌تواند آگاهی شما را نحوه فعالیت دستگاه سبب ساز شود و شما را در انتخاب مدل دستگاه، مطمئن‌تر سازد.

تمامی مدل‌های مختلف برند‌های ایرانی و خارجی دریل شارژی، دارای دفترچه راهنما می‌باشند. با مطالعه کامل این دفترچه بعد از خرید دستگاه، می‌توانید از جزئیات کار با این نوع دریل ، اطلاع یابید و به سالم ماندن ساختار فیزیکی و عملکردی آن، منجر شوید. همچنین برای بهره‌مندی از عمر طولانی و مفید دستگاه، باید به تمیزکاری آن در پایان هر فعالیت روزانه، توجه نمایید. انتخاب و استفاده از دریل شارژی، یک انتخاب سلیقه‌ای می‌باشد. اما در کنار انتخاب سلیقه‌ای، خریدار باید توجه ویژه به فعالیت خود داشته باشد تا مدل مناسبی از دستگاه را خریداری نماید. شما می‌توانید با بهره‌گیری از اطلاعات موجود در این مطلب، دستگاه دریل در نوع شارژی را در بهترین مدل و بهترین برند خریداری نمایید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *