بلاگ, راهنمای اینورتر جوشکاری

دستگاه جوش اینورتر چیست و چه کاربردی دارد؟

دستگاه جوش اینورتر چیست

دستگاه جوش اینورتر از جدیدترین دستگاه‌های جوش تولید شده در بازار جهانی می‌باشد که ساختار بسیار متفاوتی با دستگاه‌های جوش قدیمی دارد. برای شناخت ویژگی و کاربرد این محصول بی‌نظیر صنعتی و همچنین اطلاع از انواع دستگاه جوشکاری اینورتر، در ادامه با ما همراه باشید. پیشنهاد میکنیم برای مشاهده محصولات و خرید دستگاه جوش اینورتر کلیک کنید.

دستگاه جوش اینورتر چیست؟

با توجه به تنوع مدل و نوع کارکرد دستگاه‌های جوش موجود در بازار جهانی، دستگاه جوش اینورتر از محبوبیت بالایی برخوردار می‌باشد. این دستگاه به عنوان جدیدترین دستگاه جوش شناخته می‌شود که ضمن فراهم کردن جوشکاری بسیار باکیفیت، می‌تواند مزایای بسیار زیادی را در مقایسه با سایر دستگاه‌های جوش داشته باشد.

این دستگاه، برخلاف دستگاه‌های جوش برقی دیگر، نیازی به جریان بالای برق ندارد. از این رو می‌تواند با استفاده ار جریان برق پنجاه الی شصت هزاری برق شهری، جریان برق مورد نیاز برای عملکرد دستگاه را تولید نماید. سیم برق این دستگاه به پریز برق شهری اتصال می‌یابد و فعالیت جوشکاری را بسیار راحت ممکن می‌سازد.

ساختار اینورتر جوشکاری به گونه‌ای طراحی شده است که افزایش قدرت جریان برق ورودی توسط فناوری مورد استفاده، انجام می‌شود. در این صورت دیگر نیازی به جریان برق قوی ورودی نمی‌باشد و با جریان برق شهری نیز می‌توان جوشکاری را در فعالیت‌های صنعتی، نیمه صنعتی و غیر صنعتی انجام داد.

دستگاه جوش اینورتر

مشخصات دستگاه جوش اینورتر

  • این دستگاه دارای تکنولوژی پیشرفته‌ای می‌باشد که امکان کنترل و تنظیم ولتاژ جریان برق به صورت کامپیوتری وجود دارد، با تنظیم ولومی ولتاژ برق خروجی، کنترل ولتاژ توسط برنامه‌های کامپیوتری تعبیه شده روی دستگاه انجام می‌گیرد.
  • با داشتن سوئیچ قدرتمند، فعالیت‌های انواع مبدل‌های تعبیه شده روی دستگاه را تحت نظر دارد. بنابراین استفاده از دو تکنولوژی IGBT و Mosfet در ساخت این دستگاه، افزایش کیفیت جوشکاری را ایجاد کرده است.
  • دارای ابعاد کوچک‌تری نسبت به دستگاه‌های جوش ترانسفورماتور می‌باشد. همچنین وزن سبک آن، مهمترین مزیت این دستگاه می‌باشد که امکان استفاده از آن را در محیط‌های مختلف ایجاد کرده است. این دستگاه با داشتن سایز کوچک، می‌تواند در کیف مناسبی، حمل شود و به عنوان دستگاه جوش سیار و باکیفیت، مورد استفاده قرار بگیرد.
  • با بهره‌مندی از تکنولوژی‌های جدید در ساخت این محصول، هزینه تولید آن بسیار کاهش می‌یابد. در نتیجه قیمت تمام شده محصول و هزینه خرید آن نسبت به سایر دستگاه‌های جوش، کمتر می‌باشد. این مورد، بهترین امتیاز برای متقاضیانی می‌باشد که خواهان تهیه دستگاه جوش سبک و باکیفیت با مناسب‌ترین قیمت هستند.

طرز کار دستگاه جوشکاری اینورتر

در ساختار فنی دستگاه جوش اینورتر، از ریکتیفایر و سوئیچ حالت جامد برای افزایش قدرت جریان برق داخلی استفاده می‌شود. این قطعات ابزاری با فناوری تعریف شده، جریان برق شهری را به صورت AC دریافت می‌کنند و به جریان DC با ولتاژ بالا تبدیل می‌کنند. ولتاژ تبدیل شده در این دستگاه، متغیر است و می‌توان با کلید ولومی روی دستگاه، مقدار آن را تنظیم کرد. ولتاژ برقی دستگاه جوش اینورتر تا میزان ده هزار کیلوهرتز، قابلیت افزایش دارد. جریان برق ورودی با ورود به قسمت واحد اینورتری، تقویت می‌شود و و برای انجام جوش کاری بعد از فیلتراسیون، در اختیار دستگاه قرار می‌گیرد.

طرز کار اینورتر جوشکاری

انواع ساختار اینورتر جوشکاری

همانطور که بیان شد، دو تکنولوژی جدید و کاربردی در ساخت سیستم فنی این دستگاه، با عناوین “IGBT” و “Mosfet” استفاده شده است. این امر، تفاوت را در عملکرد مدل‌های مختلف دستگاه جوش اینورتر ایجاد کرده است.

  • IGBT

دستگاه جوش داری تکنولوژی IGBT دارای ساختار پیچیده‌تری می‌باشد. همچنین این ساختار، می‌تواند وزن سبک و ابعاد کوچک‌تری را برای دستگاه ایجاد کند که جزء مزیت‌های عالی این محصول می‌باشند. لازم به ذکر است که پیچیده بودن ساختار فنی این دستگاه، منجر می‌شود تا در هنگام تعمیر، از مراحل سخت و طولانی استفاده شود، در نتیجه زمان و هزینه زیادی برای تعمیر آن نیاز می‌باشد. در کنار گران‌تر بودن این دستگاه، می‌توان به کیفیت عالی جوش آن اشاره کرد و صرفه‌جویی در مصرف برق را شاهد بود.

  • Mosfet

ساختار فنی دستگاه جوش موردنظر تولید شده با تکنولوژی Mosfet، ارزان‌تر شدن دستگاه را منجر شده است. این دستگاه، دارای ساختار بسیار ساده‌ای می‌باشد و در نتیجه تعمیر آسان‌تر و هزینه تولید کمتری را اعمال می‌کند. وزن و حجم بیشتر این دستگاه، از معایب آن به حساب می‌آید.

کاربرد دستگاه اینورتر جوشکاری

اینورتر، به عنوان یک نوع ابزار برقی برای جوشکاری در صنایع مختلف استفاده می‌شود. استفاده ار انواع الکترود‌ها در این دستگاه، امکان جوش زدن را در محیط‌های مرطوب، حرارت بالا و… فراهم کرده است. با این محصول، جوشکاری انواع لوازم آهنی و صنایع متریالی فولادی با الکترود همه کاره (۶۰۱۳) قابل انجام است. در صنایع کشتی‌سازی و محیط‌های رطوبتی، جوشکاری با این محصول توسط الکترود‌های قلیایی، انجام می‌گیرد. محیط و یا متریال‌های تحت فشاری که نیاز به جوش کاری دارند، با الکترود جوشکاری با قوس نفوذی این دستگاه، جوشکاری می‌شوند.

از این دستگاه می‌توان در فعالیت‌های غیر صنعتی و خانگی نیز استفاده کرد. با توجه به استفاده از برق شهری برای راندمان فعالیتی این محصول، اصلی‌ترین وظیفه آن، جوشکاری در محیط‌هایی می‌باشد که دسترسی به منبع برق فشار قوی وجود ندارد.

کاربرد دستگاه اینورتر جوشکاری

مزایای استفاده از دستگاه جوش اینورتر

  • امکان جوش کاری در محیط‌های مختلف با الکترود‌های قلیایی، سلولزی و رتیلی
  • ایجاد جوش تمیز و باکیفیت نسبت به سایز دستگاه‌های جوش
  • کاهش ریسک و خطر برقی دز استفاده از محصول
  • صرفه‌جویی عالی در مصرف برق با بازدهی بالا
  • ایجاد جوش پایدار به سبب ایجاد قوس یکنواخت در جوشکاری
  • امکان تنظیم و کنترل ولتاژ برقی و استفاده راحت از آن
  • نگهداری آسان
  • نیاز کمتر به تعمیر
  • امکان حمل به واسطه وزن سبک و ابعاد کوچک
  • بهره‌مندی از کمترین میزان سر و صدا در هنگام فعالیت

انواع اینورتر جوشکاری

اینورتر جوشکاری بر اساس نوع متریال جوشی، ضخامت آن و… در مدل‌های مختلفی به تولید رسیده است. این دستگاه دارای سه نوع اصلی می‌باشد که از هر نوع، مدل‌های مختلفی به تولید می‌رسند.

  • اینورتر جوش الکترود (MMA)

اینورتر جوش الکترود با داشتن ساختار ساده، برای جوشکاری فولاد و آهن استفاده می‌شود. همچنین امکان تنظیم آمپر دارد و با ارائه ولتاژ ساده، جوشکاری مناسبی نسبت به ضخامت و نوع متریال ایجاد می‌کند. دستگاه جوش ۳۰۰ آمپر ماسفت دیجیتالی از سری مدل‌های درجه یک اینورتر MMA می‌باشد.

  • اینورتر جوش آرگون (TIG)

این دستگاه برای جوش کاری فلزات مختلف نظیر مس، برنج، تیتانیوم و فولاد‌های پرآلیاژ استفاده می‌شود. از الکترود غیر قابل ذوب استفاده می‌کند و کیفیت مراحل جوشکاری را با کنترل عالی، انجام می‌دهد. دستگاه جوش اینورتر ۲۰۰ آمپری، از مدل‌های رایج این نوع اینورتر جوش آرگون می‌باشند.

  • اینورتر جوش co2 (MIG)

این دستگاه از گاز محافظ کربن دی اکسید در مراحل جوشکاری استفاده می‌کند. از این رو استفاده از کپسول گاز دی اکسید کربن در هنگام استفاده از این دستگاه، ضروری می‌باشد. از این محصول برای جوشکاری انواع فولاد، کار‌های تزئینی، اکسسوری و همچنین امنیتی استفاده می‌شود.

قیمت دستگاه های اینورتر

دستگاه جوش اینورتر با توجه به نوع ساختار، نوع الکترود مصرفی و همچنین ابعاد و وزن، از محدوده قیمتی متفاوتی برخوردار هستند. این دستگاه جوش، در نوع Mosfet ارزان‌تر از IGBT هستند. به طور کلی، وزن بالا و سایز بزرگ این دستگاه، در کاهش قیمت فروش محصول تأثیر مستقیمی دارد. هرچقدر وزن و ابعاد دستگاه کمتر باشد، قیمت فروش محصول به نسبت افزایش خواهد داشت. همچنین دستگاه‌های دارای الکترود قوی برای جوشکاری فولاد، قیمت بیشتری نسبت به سایز اینورتر‌های جوش دارند.

خرید آنلاین دستگاه جوش اینورتر

این محصول، از طریق مراکز فروش آنلاین ابزار‌های برقی درجه یک، قابل تهیه می‌باشند. در هنگام خرید آنلاین این دستگاه‌ها، بهتر است به اصل بودن برند محصولات عرضه شده توجه شود. برند‌های خارجی ارائه شده در مراکز فروش آنلاین، در نوع فیک و اصل می‌باشند که تشخیص آن‌ها سخت است. اما متقاضیان می‌توانند با یافتن یک مرکز خرید معتبر، بهترین نوع اورجینال دستگاه‌های جوش اینورتر را تهیه کنند.

متقاضیان با آگاهی از انواع ساختار و مدل‌های دستگاه جوش، می‌توانند در خرید حضوری و یا آنلاین این دستگاه، به موفقیت بسیار عالی دست پیدا کنند. شناخت ساختار عملکردی متفاوت این دستگاه و تفاوت آن‌ها با سایر دستگاه‌های جوش، خرید آگاهانه و معقولی را ایجاد می‌کند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *